לוח שנה

מלגות על שם פרומה ומשה לנגוצקי ז"ל

לתלמידי בוגר ומוסמך מצטיינים לשנת תשע"ח

במכון למדעי כדור הארץ

המכון למדעי כדור הארץ מודיע על מלגות לתלמידי תואר ראשון ומוסמך לשנת הלימודים הקרובה (תשע"ח) הניתנות מתרומתו הנדיבה של מר יוסי לנגוצקי, בוגר ומוסמך של המחלקה לגיאולוגיה וד"ר לשם כבוד של האוניברסיטה העברית. המלגות המוצעות הן:

1. מלגת שכר לימוד מלא למספר מועמדים מצטיינים הנרשמים ללימודים בחוג מורחב במדעי כדור הארץ.
  2. מלגת שכר לימוד מלא למספר תלמידי בוגר מצטיינים באחד מהחוגים של הפקולטה למדעי הטבע של האוניברסיטה העברית (פיזיקה, כימיה, מתמטיקה ומדעי המחשב), שישלבו, החל משנה א' או בשנים מתקדמות לתואר בוגר, חוג שני במכון למדעי כדור הארץ. כלומר, תכנית לימודים דו-חוגית בפקולטה, כאשר אחד מארבעת החוגים הנ"ל משולב עם חוג לימודים בגיאולוגיה או עם חוג לימודים באקלים אוקיאנוגרפיה ואטמוספירה (אא"א).
  3. מלגת שכר לימוד מלא ו/או חלק ממלגת מחיה למספר תלמידים שירשמו לאחת מהתוכניות לתואר מוסמך במכון למדעי כדור הארץ (לדוגמא, גיאולוגיה, אטמוספירה, הידרולוגיה, אוקיאנוגרפיה). עדיפות תינתן להגברת ההרשמה של בוגרי תכניות באוניברסיטאות אחרות או תחומים אחרים, בדגש על פיזיקה, כימיה, מתמטיקה ומדעי המחשב.

מצורף טופס בקשה למלגות

יש להגיש בדואר אלקטרוני למזכירת החוג, גב' מגי פרקין (magip@savion.huji.ac.il). נא לציין בנושא: "מלגת לנגוצקי".

בהצלחה לכולם!