דרוש/ה תלמיד/ת מחקר בנושא הערכת השטף של קרבוניל-סולפיד, הנפלט מהאוקיינוסים ומפעילות האדם, בעזרת איזוטופים יציבים של גופרית | המכון למדעי כדור הארץ

7 אפריל, 2022

דרוש/ה תלמיד/ת מחקר לתואר שני/שלישי/פוסטדוקטורט
במכון למדעי כדור הארץ

• המחקר עוסק בהערכת השטף של קרבוניל-סולפיד, הנפלט מהאוקיינוסים ומפעילות האדם, בעזרת איזוטופים יציבים של גופרית. מטרת המחקר להשתמש בקרבוניל סולפיד ככלי לחישוב פוטוסינתזה יבשתית.
• המחקר מתבסס על שימוש במכשור מתקדם במעבדה, ניסויי מעבדה ודגימות בשטח. נדרשת התמדה, יוזמה ועניין בנושאים מגוונים במדעי כדה"א (החל מפוטוסינתיזה בסקלה הגלובלית ועד פוטוכימיה אטמוספרית)

למועמדים מתאימים תוענק מלגת מחייה ופטור משכר לימוד.
לפרטים נוספים צרו קשר עם פרופ' אלון אנגרט ופרופ' אלון עמרני במכון למדעי כדה"א באוניברסיטה העברית:
angert@huji.ac.il

alon.amrani@mail.huji.ac.il