משרות והצעות עבודה

קול קורא למשרות אקדמיות במסלול קביעות לשנה האקדמית תשפ"ה - תשפ"ו (2025-26)

המכון למדעי כדור הארץ באוניברסיטה העברית בירושלים מזמין מועמדות/ים לסגל האקדמי לשנת הלימודים 2025 – 2026 (שנה"ל תשפ"ה) בכל הדרגות האקדמיות ובכל תחומי המחקר של מדעי כדור הארץ.

על המועמדים/ות להיות מצוינים מבחינה אקדמית ומחקרית ובעלי עניין בהוראה של סטודנטים לכל התארים. על המועמדים/ות להיות בעלי תואר דוקטור ופרט למקרים חריגים, לאחר פוסט-דוקטורט. אלו שיתקבלו למכון, לאחר תהליך סינון וקליטה מעמיקים, יצטרכו להקים ולהוביל קבוצות מחקר עצמאיות  וברמה הגבוהה ביותר, להשתלב בהוראת קורסים בסיסיים וכן קורסים מתקדמים בתחומי העניין שלהם.

המועמדות תוגש בקבצי PDF לפי ההנחיות המצויות באתר הפקולטה למדעי הטבע, לפרופ' אפרת מורין (אם נתקלתם בבעיה, ולא קיבלתם אישור על הגשה, ניתן לשלוח גם לגב' רותי לישצי'נסקי במזכירות הפקולטה ל:ruthli@savion.huji.ac.il).

יש להגיש מועמדות עד ה- 22 באוקטובר 2024 (למרות שנדון גם בתיקים שיגיעו באיחור).

ניתן לפנות בשאלות בכל נושא, ובמיוחד לגבי תאריך ההגשה, לפרופ' אפרת מרין, ראש המכון למדעי כדור הארץ :  efrat.morin@mail.huji.ac.il | טלפון 02-6584669

מה צריך להיות כלול בהגשת מועמדות

להלן רשימת הפריטים שיש לכלול בכל הגשת מועמדות, אלא אם מצויין אחרת באתר המכון אליו ברצונך לפנות.
על החומר המוגש להיות בשפה האנגלית.

•     קורות חיים לפי הנחיות האוניברסיטה. ראה נספח
    •     רשימת פרסומים, לפי הנחיות האוניברסיטה, כולל התייחסות לתרומת המועמד בפרסומים רבי מחברים. ראה נספח 1נספח 2
    •     ביוגרפיה מדעית, 2-4 עמודים, שבה תתואר עבודתו המדעית של המועמד עד כה ויפרטו תוכניותיו לעתיד.
    •     הצעת מחקר.
    •     הגדרת תחומי עניין בהוראה ואופי הקורסים להם יתרום המועמד.
    •     דוחות על הוראה ומשאלי תלמידים במוסדות אחרים, אם קיימים כאלה.
    •     3 העתקים של פרסומים מדעיים מרכזיים (קבצי PDF).
    •     מכתבי המלצה מהמנחה לדוקטורט והמנחה לפוסט-דוקטורט.
    •    רשימה של עד 5 חוקרים מובילים בתחום אשר מתוכם לפחות שניים אינם משתפים פעולה עם המועמד ומתאימים לחוות דעה על כישורי המועמד והתאמתו למשרה. הפניה לסוקרים אלה תיעשה אך ורק ע"י הפקולטה.

פרטים נוספים על תהליך הקבלה באתר הפקולטה למדעי הטבע